Over ons...

Na 18 jaar loopbaan bij KBC besluit Nele in 2014 haar droom werkelijkheid te laten worden: een kaaswinkel openen. Haar partner Johan, die dan al heel wat jaren als zelfstandige op de teller heeft staan, vervoegt haar. Samen volgen ze een opleiding tot kaasmeester en openen ze een winkel in de Lode De Boningestraat in Wevelgem. 
 
De zaak groeit in korte tijd uit tot een gevestigde waarde in Wevelgem en omstreken. Johan en Nele combineren creativiteit met een degelijke klantenervaring. Ze werken samen met topleveranciers om steeds nieuwe en kwaliteitsvolle producten aan te bieden. 
 
Als het stationsgebouw van Wevelgem te koop komt te staan, wagen ze hun kans. Het huidige pand was immers te klein geworden. Johan volgt een opleiding tot Barista. Van zodra het mogelijk is, openen ze de Koffiebar in een deel van het stationsgebouw. Na enkele ingrijpende verbouwingen opent de gloednieuwe kaaswinkel in november 2018 haar deuren.
 
In 2019 komt Nancy in dienst en heden ligt de focus vooral op de afdeling kaas. De koffiebar wordt ingenomen als kaaswinkel, een grotere kaastoog wordt geplaatst. 
 
Trefwoorden die passen bij Nele en Johan zijn: passie, klantvriendelijkheid, creativiteit en inzet. Ingrediënten die steeds opnieuw zorgen voor tevreden klanten.
---
nele-johan